Autobedrijf Stichter sluit haar deuren

Per 31 december a.s. stopt Autobedrijf Stichter uit Nieuwveen definitief met alle activiteiten. Eigenaar Peter Stichter gaat met pensioen. U kunt voor reparatie en onderhoud nog terecht t/m 23 december.

 

Pand verkocht

Na een weloverwogen beslissing is het pand onlangs te koop aangeboden. Deze werd al snel verkocht en daardoor kwam alles in een stroomversnelling. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er met het pand gaat gebeuren. Wij sluiten officieel onze deuren op 31 december a.s.

 

Personeel

Gerrit, Jerry en Ramon hebben inmiddels gelukkig ander werk gevonden. Zij gaan allemaal voor een carrière switch. Eigenaar Peter gaat genieten van zijn pensioen.

 

Welkom t/m 23 december

Voor reparatie en onderhoud bent u van harte welkom tot en met vrijdag 23 december a.s.

 

Winterbanden

Klanten die komen voor de winterwissel dienen de zomerbanden mee naar huis te nemen. Mocht u nog geen banden laten wisselen, dan verzoeken wij u om uw winterbanden uiterlijk 23 december a.s. bij ons uit de stalling op te halen.

 

Bereikbaarheid

Voor vragen en opmerkingen kunt u t/m 30 december bellen met 0172-538 105. Vanaf 1 januari zijn wij alleen nog te bereiken via: info@autobedrijfstichter.nl

 

PCA Merkspecialist in de buurt

Zoekt u in de buurt een andere PCA vestiging? Dan bent u van harte welkom bij Autoservice Zwart in Alphen aan den Rijn, of Mobiliteitscentre Bodegraven in Bodegraven.

 

Bedankt!

Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen in ons bedrijf. U bent natuurlijk van harte welkom voor een praatje en een lekker kopje koffie.

 

Hartelijke groet,

Peter, Gerrit, Jerry en Ramon

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172-538 105 info@autobedrijfstichter.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172-538 105

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×